News

نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی از تاریخ ۱۰ الی ۱۲ اسفند در کشور اندونزی برگزار می گردد

فرصت های این رویداد

نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی از ۱۰ الی ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ در شهر بالی کشور اندونزی برگزار می گردد.

نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی به عنوان جایگاهی برای صنعت خوراکی، مهمانداری و گردشگری اندونزی شناخته شده است و فرصتی عالی برای ملاقات رو در رو با مشتریان بالقوه و ارتباط مجدد با مشتریان حاضر را فراهم می‌آورد. هم اکنون در دهمین دوره خود، این رویداد بین‌المللی برتر بازدیدکنندگان صرفا تجاری را از اقامتگاه‌ها، هتل‌های زنجیره‌ای، رستوران‌ها و حوزه واردات منطقه جذب می‌کند و نقطه ورود مسلمی به بازار پرمنفعت و در حال پیشرفت گردشگری را فراهم می‌کند.

 

 

از وب سایت رسمی نمایشگاه بازدید کنید

www.fhtbali.com

فرصت آشنایی با  

تجهیزات صنعتی

  • خدمات غذایی و تجهیزات تهیه غذا
  • تجهیزات آماده‌سازی، پخت و پردازش غذا
  • پردازش نوشیدنی
  • تجهیزات توزیع
  • تجهیزات خنک‌سازی و انجماد
  • تجهیزات نظافت و نگهداری
  • سیستم‌های ذخیره‌سازی
  • مواد و تجهیزات بسته‌بندی

نان‌پزی، خدمات غذایی و خرده‌فروشی

  • تجهیزات نان‌پزی خرده‌فروشی
  • تجهیزات شیرینی‌پزی
  • نان‌پزی صنعتی و تجهیزات شیرینی‌پزی
  • مواد اولیه، اسانس‌ها و عوامل شیمیایی
  • ملزومات و تجهیزات بسته‌بندی
  • لوازم فروشگاه و ارائه خرده‌فروشی
  • لوازم خرده‌فروشی

شرکت های تولید کننده خوراکی و نوشیدنی

  • نان‌پزی و کلوچه پزی
  • شیرینی و شکلات
  • تولیدات تازه
  • محصولات لبنی
  • چای و قهوه
  • مواد اولیه، اسانس‌ها و عوامل شیمیایی
  • خوراکی‌های خنک و منجمد
  • گوشت و مرغ
  • غذای دریایی
  • خوراکی‌های فرآوری شده و کنسروی
  • خوراکی‌های اسنکی
  • غذای سلامت
  • اسانس‌ها و طعم‌دهنده‌ها
  • مارک‌های خصوصی
  • غذاهای خاص
  • تولیدات ارگانیک

لوازم مورد استفاده درهتل ها

  • فرش‌ها / پارچه‌ها / لوازم داخلی
  • مبلمان و اثاثیه
  • لوازم و وسایل میز و سفره
  • امکانات مهمان / لوازم خانه، آب گرم و تسهیلات رفاهی

فناوری مهمانداری

  • سیستم‌های امنیتی و آتش‌سوزی
  • فناوری فضای داخلی
  • سیستم‌های خدمات مهمان
  • مشاوره و خدمات مدیریتی
  • توسعه دارایی و مدیریت
  • سیستم‌های هتل
  • تهیه غذا و سیستم‌های خرده‌فروشی
  • فناوری POS

ملزومات و خدمات گردشگری

  • مدیریت و مشاغل
  • مدیریت تسهیلات
  • آموزش و خدمات مهمان
  • آژانس‌های مسافرتی

بازدیدکنندگان و ویژگی های مهم نمایشگاه

ویژگی‌های مهم نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی

نمایشگاهی جامع
بالغ بر ١٣٠٠ غرفه‌دار آخرین محصولات، نوآوری‌ها، فناوری و خدمات خود را برای عرضه به بخش مهمانداری سریعاً  در حال رشد اندونزی به نمایش می‌گذارند.

جایگاهی برای موفقیت
نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی ٢٠١۸ مقرون به صرفه‌ترین راه برای افزایش تجارت شما در بازار هیجان‌انگیز مهمانداری و گردشگری آسیا را فراهم می‌آورد.

کیفیت بالا
تصمیم‌گیرندگان، واردکنندگان اصلی، توزیع‌کنندگان و نمایندگان در این نمایشگاه شرکت خواهند کرد. در دوره قبل ١٠,٠٨٩ نفر از منطقه در این رویداد شرکت کردند.

کانون فرصت
دولت اندونزی هدف خود را ٢٠ میلیون بازدید گردشگری تا سال ٢٠٢٠ تعیین کرده است، و به همین جهت سرمایه‌گذاری عظیمی در بخش مهمانداری، خدمات غذایی و گردشگری اندونزی انجام می‌دهد.

چرا باید در نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی غرفه داشته باشید؟


نسل اصلی
با بزرگترین گردهمایی تصمیم‌گیرندگان، متخصصان و کاربران در اندونزی ارتباط برقرار کنید. با بیش از ١٠,٠٠٠ بازدیدکننده تجاری که به دنبال شناسایی آخرین راهکارها برای کسب و کارشان هستند ملاقات کنید.

برندسازی
با کیفیتی بی‌نظیر از شرکت‌کنندگان، نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی ٢٠١۸ امکان نمایش برند به افراد و سازمان‌هایی که درون این صنعت جایگاه ارزشمندی دارند را فراهم می‌کند.

ایجاد شبکه ارتباطی
بزرگترین مجموعه گردهمایی صنعت گردشگری و مهمانداری اندونزی به شما بهترین فرصت برای ایجاد شبکه ارتباطی و به بحث گذاشتن ایده‌هایتان را می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا کسب و کار خود را در این بازار در حال رشد توسعه دهید.

ارتباط با مشتریان
بهترین مشتریان شما به نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی ٢٠١۸ خواهند آمد. از این فرصت برای ارتباط با آنها و نمایش محصولات و خدمات جدیدتان استفاده کنید.

سنجش واکنش بازار
نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی ٢٠١۸ مکانی ایده‌آل برای به دست آوردن بازخورد بازار در زمان واقعی برای محصولات یا خدمات حاضر یا جدید است.

بازدیدکنندگان نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی

چنانچه جزو بازدیدکنندگان این نمایشگاه باشدی با طیف وسیعی از دست اندرکاران صنعت توریسم و صنایع مرتبط با آن فرصت رویارویی و برقراری ارتباط پیدا خواهید نمود:

  • توزیع‌کنندگان
  • واردکنندگان
  • کلی‌فروشان و خرده‌فروشان
  • شیرینی‌پزها
  • آشپزها
  • مدیران خوراکی و نوشیدنی
  • مالکان و مدیران هتل‌ها
  • مالکان و مدیران رستوران‌ها
  • سوپرمارکت‌ها / هایپرمارکت‌ها / خواروبار فروشی‌ها
  • رستوران‌های خدمات فوری
  • رستوران‌ها و اقامتگاه‌ها
  • دولت و انجمن‌های تجاری

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *